بخشی از متن فایل (word) پکیج (پروتکل) درمانی آموزشی مثبت اندیشی :
توضیحات کامل :فایل (word) پکیج (پروتکل) درمانی آموزشی مثبت اندیشی در 47 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
· توضیحات ابتدایی :
آماده سازی در 8 جلسه درمانی
طراحی شده به صورت آموزش گروهی
آماده شده در بیش از 47 صفحه (فونت B lotus)
فرمت فایل : ورد (word) با فرمت doc
نوع تایپ متن : کاملا استاندارد و قابل ویرایش
دارای رفرنس معتبر و به شیوه APA
توجه: این پکیج (پروتکل) شامل مبانی نظری و جلسات درمانی برای آموزش و اجرا می باشد. لازم به ذکر است که این پکیج برگفته از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دفاع شده می باشد و در تحقیقات مختلف مورد استفاده قرار گرفته و با جامعه و نمونه ایرانی سنخیت کامل دارد.
پشتیبانی (لطفا فقط عنوان فایل, نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).
نحوه دانلود : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.
نمونه ای از جلسات درمانی پکیج مورد نظر:
در این پکیج برخی از مهارت های شناختی و رفتاری براساس کتاب مثبت اندیشی و مثبت گرایی کاربردی سوزان کوئیلیام ترجمه فریده براتی سده و افسانه صادقی به داوطلبان ارائه می گردد.
شرح جلسات آموزشی
جلسه اول
اهداف جلسه:
تشریح چگونگی انجام کار, علت انتخاب افراد, آشنایی با مفهوم مثبت اندیشی, آشنایی با گروه و مقررات حاکم بر آن
شرح جلسه:
از داوطلبان می خواهم که خودشان را معرفی نمایند. به اعضای شرکت کننده گفته می شود که به تعداد 8 جلسه 5/1 ساعته به اهداف گروه پایبند باشند. از جمله این اهداف می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کلیه مباحث مطرح شده در جلسات گروهی محرمانه است و اعضا اخلاقاً متعهد می شوند مباحث مطرح شده در گروه را به خارج از جلسات گروه انتقال ندهند.
- لازم است که همه اعضا در بحث های گروهی فعالانه شرکت کنند.
- چنانچه مسأله و سؤالی برای آنان در گروه پیش می آید بدون ترس از دیگران مطرح نمایند.
- لازم است همه اعضای گروه به دقت به مباحث گروه گوش نمایند و در صورت لزوم بازخورد نشان دهند.
- بهتر است همه اعضای گروه در تصمیمات گروه مشارکت داشته باشند.
- حضور به موقع و منظم در جلسات گروه.
پس از بیان اهداف و مقررات گروه, اعضا به 3 گروه 5 نفره تقسیم می شوند و درخواست می گردد که شخصی را به عنوان نماینده گروه انتخاب نمایند. به دنبال مراحل فوق, مثبت اندیشی را براساس کتاب سوزان کوئیلیام برای آنان تعریف می نمایم و حدود 10 دقیقه فرصت داده می شود تا با هم مشورت نموده و مثال هایی را در راستای تعریف ارائه کنند. با اشاره به پایان وقت جلسه از یکی از شرکت کنندگان درخواست گردید که مطالب مطرح شده را جمع بندی نماید.
تکلیف:
در پایان به شرکت کنندگان گفته شد که انتظارات خود را با توجه به مباحث مطرح شده جهت شرکت در گروه برای جلسه بعدی تعیین نمایند و نمودهایی از افکار مثبت و منفی غیر از آنچه در گروه گفته شد برای نوبت بعدی آماده نمایند.
جلسه دوم
اهداف جلسه:
آشنایی با چگونگی شکل گیری تفکر و نگرش
شرح جلسه:
این جلسه با سؤال از تکلیف جلسه قبلی شروع می شود و نماینده هر گروه به بیان نظرات سایر اعضا می پردازد. پس از آن پژوهشگر به چگونگی شکل گیری افکار و نگرش در انسان می پردازد و بیان می کند که افکار مانند حباب های تنگ ماهی هستند, همین طور که وقتی حباب ها از قسمت زیرین ظرف تولید می شوند بزرگتر و بزرگتر گردیده تا جایی که منفجر می شوند. بنابراین افکار هم شبیه این حباب ها هستند, اگر افکار غلط را در همان لحظات اولیه جلوشان را بگیریم خیلی راحت تر است ولی اگر مدتی ادامه بیابد کنترل آن بر ما مشکل است. از زمانی که اتفاقاتی احساس شما را تحریک می کند همواره برایتان تفکراتی به وجود می آید که ممکن است که بگوید مثلاً عصبانی هستید, امکان دارد افکار شما در خصوص خاطرات گذشته شکل گرفته باشد یا شکل گیری افکار بر مبنای مشکل فعلی احساس شما باشد.
لازم است بدانیم که شیوه و اسلوب زندگی ما نیز بر مبنای افکار و نگرش های ما شکل می گیرد به طوری که اگر کودکی در خانواده ای مشکل دار رشد بکند و یا بیشتر اوقات شاهد مشاجرات لفظی والدین باشد امکان دارد در نوجوانی و بزرگسالی نسبت به دیگران و دنیا بدبین باشد.
باورهای یک فرد برمبنای تجربیات وی شکل می گیرد, چنانچه تجربیات ما با خودپنداره ما هماهنگ نباشد احساس اضطراب و نگرانی می کنیم ولی همان طور که می دانیم افکار نسبی هستند و می شود آنها را تغییر داد ولی انسان باورهای خود را حقیقی, غیر قابل انکار و مطلق تلقی می کند, البته لازم است بین باورهای مذهبی و سایر باورها تمایز قائل شد.
- پس از بیان مطالب فوق به تکنیک دکمه فشار آدلر اشاره می نمایم. به عبارتی می خواهم به اعضا بفهمانم که انسان خودش افکار و باورهای خودش را به وجود می آورد.
- از اعضای گروه ها می خواهم که خود را در موقعیت ناخوشایندی قرار داده و احساس خود را در چنین موقعیتی بیان کنند.
- به آیه ای از قرآن در خصوص خوش خلقی که یکی از جنبه های مثبت اندیشی است اشاره می شود که: ای محمد اگر تندخو بودی هر آینه مردم از طرف تو پراکنده می شدند. پس از آن با اشاره به وقت جلسه یکی از اعضا مطالب ارائه شده را خلاصه می نماید.
تکلیف:
یک موضوع مثبت و یک موضوع منفی را انتخاب نموده و آن را در ذهن خود مجسم نمایید و سپس تصویر آن را به خاطر بیاورید (مانند, من آدم ناتوانی هستم, این کار از من ساخته نیست.)
جلسه سوم
اهداف جلسه:
آشنایی با افکار منفی و راه های تعدیل آن, تفکر مثبت و تأثیر آن بر سلامتی و طول عمر افراد
.............
........................
.....................................
.........................................................
- چرا اعتماد به ما ؟
وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی () می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت, معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است .